Rinse the breast, tomatoes and onions. Dry the meat with a towel and cut into slices. Also cut the tomatoes into slices and the onion into rings. Grate the cheese.
Промойте грудку, помидоры и лук. Просушите полотенцем мясо и нарежьте слайсами. Помидоры также нарежьте ломтиками, а лук кольцами. Натрите сыр на терке.
Prepare a baking sheet for the dish. Place foil on it. Place the sliced breast. Top with suneli hops, salt, pepper, and smoked paprika to taste. Add onion.
Подготовьте противень для блюда. Постелите на него фольгу. Выложите нарезанную грудку. Сверху добавьте хмели сунели, соль, перец, копченую паприку по вкусу. Добавьте лук.
Add tomatoes on top of the onions. Place the baking sheet in an oven preheated to 180 ℃ for 25 minutes. Once ready, remove the baking sheet and sprinkle with grated cheese. Place back in the turned off oven for 7 minutes.
Сверху лука добавьте помидоры. Положите противень в разогретую до 180 ℃ духовку на 25 минут. После готовности вытащите противень и посыпьте тертым сыром. Положите обратно в выключенную духовку на 7 минут.
Before serving, decorate the dish with fresh herbs, and also make a salad of fresh vegetables. Sprinkle with dried Italian herbs and add olives if desired.
Перед подачей украсьте блюдо свежей зеленью, также сделайте салат из свежих овощей. Посыпьте сушенными итальянскими травами, по желанию добавьте оливки или маслины.