Wash the chicken breast and cut into small slices. Rinse the cherry tomatoes.
Куриную грудку вымойте и нарежьте небольшими ломтиками. Помидоры черри промойте.
In a preheated frying pan, fry the chicken breast in oil until done, 15-20 minutes. Cut the cherry tomatoes into halves and grate the cheese on a coarse grater.
На разогретой сковороде в масле обжарьте куриную грудку до готовности минут 15-20. Помидоры черри разрежьте на половинки, сыр натрите на крупной терке.
Place in a salad bowl: fried chicken breast, olives, cherry tomatoes, cheese, croutons. Season with Caesar dressing, stir and sprinkle with spices.
В салатник выкладывайте: обжаренную куриную грудку, маслины, помидоры черри, сыр, сухарики. Заправьте соусом «Цезарь», перемешайте и присыпьте специями.
Serve the salad with chicken breast, cherry tomatoes and croutons, garnished with fresh herbs and toasted sesame seeds.
Подавайте салат с куриной грудкой, помидорами черри и сухариками, украсив его свежей зеленью и обжаренными семенами кунжута.