Peel the onions, potatoes and carrots. Cut the onion and potatoes into cubes, grate the carrots on a coarse grater. Cut the meat into large pieces. Prepare a saucepan or saucepan with a thick bottom.
Очистите лук, картофель и морковь. Лук и картофель нарежьте кубиками, морковь натрите на крупной терке. Мясо нарежьте крупными кусками. Подготовьте сотейник или кастрюлю с толстым дном.
Fry onions and carrots in hot oil.
Обжарьте лук и морковь на разогретом масле.
Fry the chicken separately and add it to the vegetables. Add the potatoes, cover everything with water and cook until the potatoes are half cooked.
Отдельно обжарьте курицу и переложите ее к овощам. Добавьте картофель, залейте все водой и варите до полуготовности картофеля.
Add sour cream, salt, stir and simmer until done.
Добавьте сметану, посолите, перемешайте и тушите до готовности.