Rinse the breast and dry it with a paper towel. Cut into slices, not too thin, beat them with a culinary hammer and sprinkle with salt and pepper to taste.
Грудку промойте и обсушите бумажной салфеткой. Нарежьте на слайсы, не слишком тонкие, отбейте их кулинарным молотком и посыпьте солью и перцем по вкусу.
Prepare two containers, not too deep, and pour flour, paprika, ground pepper and salt to taste into one. Mix everything carefully and distribute on a plate. Crack the eggs into another bowl and lightly beat them with a fork.
Подготовьте две емкости, не слишком глубокие, и высыпьте в одну муку, паприку, молотый перец и соль по вкусу. Аккуратно все смешайте, распределите по тарелке. В другую тарелку разбейте яйца и слегка взболтайте их вилкой.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Dip the meat slices in the egg and then roll thoroughly in flour. Place in a frying pan and fry over medium heat until the characteristic schnitzel crust. Serve the finished dish immediately to the table.
Сковородку разогрейте и влейте растительное масло. Мясные слайсы окуните в яйце и затем обваляйте хорошенько в муке. Выложите на сковородку и жарьте на среднем огне до характерной корочки шницеля. Подавайте готовое блюдо сразу на стол.
Serve the schnitzel in portioned bowls with cold potato salad. Sprinkle the meat with finely chopped herbs. Chop vegetables as desired and decorate the dish with them. You can also cook any porridge with the meat to make the dish even more satisfying.
Подайте шницель в порционных тарелках с холодным картофельным салатом. Посыпьте мясо мелко нарезанной зеленью. Нарежьте по желанию овощи и украсьте ими блюдо. Также к мясу можно приготовить любую кашу, чтобы сделать блюдо еще сытнее.