Rinse the chicken fillet, dry it with a paper towel and cut into small pieces. Wash and peel the onions and carrots. Chop the onion, grate the carrots and put everything into a separate container. Rinse the buckwheat under running water.
Куриное филе промойте, обсушите бумажной салфеткой и нарежьте на небольшие кусочки. Лук и морковь вымойте и очистите. Лук нарежьте, морковь натрите на терке и переложите все в отдельную емкость. Гречку промойте под проточной водой.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Add the pieces of meat and fry over medium heat for 5-7 minutes. Next, add onion pieces and grated carrots. Mix everything well and simmer for 3-5 minutes.
Разогрейте сковородку и влейте растительное масло. Высыпьте кусочки мяса и обжарьте на среднем огне в течение 5-7 минут. Далее выложите кусочки лука и натертую морковь. Все хорошо перемешайте и тушите 3-5 минуты.
After the time has passed, pour out the buckwheat and fill it with 3 glasses of water. Cover with a lid and simmer everything over low heat until the water has completely evaporated. Let the dish cool for 5 minutes and serve the dish. Sprinkle with chopped herbs if desired.
По истечению времени высыпьте гречку и залейте все 3 стаканами воды. Накройте крышку и тушите все на медленном огне до полного выпаривания воды. Дайте блюду остыть в течении 5 минут и подавайте блюдо на стол. По желанию присыпьте измельченной зеленью.
Serve the dish in a deep dish or in portioned plates as soon as it is cooked. Cut a couple of slices of fresh tomato and decorate the dish with them. You can serve the stew with meat broth or any other soup. This will make lunch more filling.
Подайте блюдо в глубокой посуде или уже в порционных тарелках сразу, как только оно приготовится. Нарежьте пару долек свежего помидора и украсьте ими блюдо. Подать рагу можно с мясным бульоном или любым другим супом. Таким образом обед будет более насыщенным.