Put the frying pan on to heat up. Finely chop the chicken breast and fry in a dry frying pan until cooked. After frying, add salt and pepper to taste. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the greens.
Поставьте разогреваться сковороду. Мелко нарежьте куриную грудку и жарьте на сухой сковороде до готовности. После обжаривания посолите и поперчите по вкусу. Натрите сыр на крупной терке. Мелко нарежьте зелень.
Divide the thin pita bread in half along its entire length. Place the chicken on one edge of the pita bread and sprinkle it with cheese and herbs. Fold into a triangle to the end of the pita bread. When rolling, do not pull the pita bread too much so that it does not tear and the filling does not fall out.
Тонкий лаваш поделите пополам по всей длине. На один край лаваша кладите курицу и посыпьте ее сыром и зеленью. Сверните треугольником до конца лаваша. При сворачивании не сильно тяните лаваш, чтоб он не порвался и начинка не выпала.
Beat the eggs and dip the triangles in them on both sides. Do not keep the triangles in the egg mixture for a long time so that the pita bread does not have time to soak. Next, fry them on both sides in a dry frying pan.
Взбейте яйца и обмакните в них треугольники с двух сторон. Долго не держите треугольники в яичной смеси, чтоб лаваш не успел пропитаться. Далее на сухой сковороде с двух сторон обжарьте их.
The triangles can be served with various sauces prepared at home, then they will not contain harmful products. You can also add herbs to make the taste brighter. You can add chopped fresh vegetables to serve.
Треугольники можно подать с различными соусами, приготовленными в домашних условиях, тогда в них не будет вредных продуктов. Также можно добавить зелени, чтоб вкус стал более ярким. К подаче можно добавить нарезку из свежих овощей.