Wash the salmon, dry it, sprinkle with peppers and squeezed lemon juice. Leave to marinate for 10-15 minutes. Cut the onions and carrots into large cubes.
Лосось помойте, высушите, посыпьте перцев и полейте выжатым соком лимона. Оставьте мариноваться на 10-15 минут. Нарежьте лук и морковь крупными кубиками.
Pour the chopped onions and carrots with olive oil and fry in a frying pan until the onions form a golden crust. Separately, fry the salmon and combine the steak with the vegetables in one pan.
Нарезанные лук и морковь полейте оливковым маслом и обжарьте на сковороде до образования золотистой корочки на луке. Отдельно обжарьте также лосось и соедините стейк в одну сковороду с овощами.
Add bell peppers, tomatoes, herbs and simmer over low heat for 30 minutes until tender. Add shrimp, olives and garlic clove. Simmer for another 15 minutes.
Добавьте болгарский перец, помидоры, зелень и на медленном огне тушите 30 минут до готовности. Добавьте креветки, оливки и зубчик чеснока. Тушите еще 15 минут.
Add coarsely chopped herbs for extra flavor. This dish can also be served with sauces. You can sprinkle with spices or sesame seeds. Add a sprig of basil for rich flavor.
Добавьте крупно нарезанную зелень для более яркого аромата. Также это блюдо можно подать с соусами. Можно посыпать специями или кунжутом. Добавьте веточку базилика для насыщенного аромата.