Break the eggs, add milk, pepper and salt, beat them. Set the frying pan to heat up. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the dill.
Разбейте яйца, добавьте молока, перца и соли, взбейте их. Поставьте разогревать сковороду. Натрите сыр на крупной терке. Нарежьте мелко укроп.
Gradually pour the prepared egg mixture into a heated frying pan, greasing it with oil beforehand. The number of eggs you use will determine the number of pancakes you will get. Fry each pancake on one side under the lid.
Готовую яичную смесь постепенно налейте в разогретую сковороду, смазав ее до этого маслом. Какое количество яиц используйте, столько блинов и получится. Обжарьте каждый блин с одной стороны под крышкой.
To prepare the filling, take pre-grated cheese and mix with cottage cheese. Also add chopped dill. Place the filling on the pancake and roll it up. Cut the rolls in half.
Для приготовления начинки возьмите натертый заранее сыр и перемешайте с творогом. Также добавьте нарезанную зелень укропа. Выложите начинку на блин и сверните в рулет. Нарежьте рулеты пополам.
For a beautiful presentation, pour sour cream sauce over the pancakes and garnish them with parsley leaves. This dish can be served as a separate dish or served as an addition to the main dish, for example, meat.
Для красивой подачи полейте сметанным соусом блины и украсьте их листочками петрушки. Это блюдо можно подать как отдельным или же подать как дополнение к основному, например, к мясу.