Rinse the shrimp, peel and, if necessary, boil in salted water. Also wash the squid and cut into small cubes. Boil the eggs hard in salted water or until the yolk is completely cooked. Peel the crab sticks and eggs and cut them into equally small pieces. Grate the cheese.
Креветки промойте, отчистите и по необходимости отварите в подсоленной воде. Кальмары также промойте и нарежьте маленькими кубиками. Яйца отварите в подсоленной воде вкрутую или до полностью приготовленного желтка. Крабовые палочки и яйца отчистите и нарежьте на одинаково мелкие кусочки. Сыр натрите на терке.
Heat a frying pan without adding vegetable oil and fry the squid pieces over medium heat until tender, about 3 minutes. Prepare a deep container in which you mix all the ingredients.
Разогрейте сковородку без добавления растительного масла и обжарьте на среднем огне кусочки кальмара до готовности примерно 3 минуты. Подготовьте глубокую емкость, в которой смешаете все ингредиенты.
Combine canned corn, chopped eggs, crab sticks, squid and shrimp and mix everything well. Season the salad with mayonnaise, sprinkle with salt and pepper and stir again so that the mayonnaise spreads throughout the salad.
Смешайте консервированную кукурузу, нарезанные яйца, крабовые палочки, кальмары и креветки и все хорошо перемешайте. Заправьте салат майонезом, посыпьте солью, перец и все еще раз перемешайте, чтобы майонез разошелся по всему салату.
Take one large deep plate and lay out the salad. You can also take portioned plates and add a couple of spoons of salad. Garnish the dish with lettuce leaves. Cut small lemon slices and garnish the salad with them. Sprinkle with finely chopped herbs if desired.
Возьмите одну большую глубокую тарелку и выложите салат. Также можете взять порционные тарелки и выложить пару ложек салата. Украсьте блюдо листьями салата. Нарежьте маленькие дольки лимона и украсьте ими также салат. Посыпьте по желанию мелко нарезанную зелень.