Boil the eggs for 10 minutes, peel them and chop them finely. Boil the potatoes in their skins until tender, peel and chop finely. Peel the shrimp and boil as needed. Chop the cucumbers finely.
Яйца отварите в течение 10 минут, очистите их и нарежьте мелко. Картофель отварите в мундире до готовности, очистите и нарежьте мелко. Креветки очистите и отварите по необходимости. Огурцы нарежьте мелко.
Take a bowl and combine all the ingredients. Mix them thoroughly together. It’s better to mix with a tablespoon, then you won’t break either the shrimp or the vegetable cubes.
Возьмите миску и совместите все ингредиенты. Перемешайте их тщательно между собой. Перемешивать лучше столовой ложкой, тогда вы не поломаете ни креветки, ни кубики овощей.
Season the salad with mayonnaise and mix well again. Leave it to sit for 15 minutes. Add red caviar on top and the salad is ready to serve.
Заправьте салат майонезом и еще раз хорошо перемешайте. Оставьте его настояться 15 минут. Добавьте сверху красную икру и салат готов к подаче.
Thanks to red caviar, the salad already looks quite bright, but you can also add fresh herbs to highlight the wonderful aroma of herbs and seafood from this dish. This salad can be served not just in a plate, but formed into a circle in the middle of a flat large plate, then the serving will be similar to a restaurant one.
Благодаря красной икре салат и так выглядит довольно ярко, но также можно добавить свежую зелень, чтоб подчеркнуть прекрасный аромат зелени и морепродуктов от этого блюда. Этот салат можно подать не просто в тарелке, а сформировать их него круг в середине плоской большой тарелки, тогда подача будет похожа на ресторанную.