First, rinse the liver under running water, removing the white film if necessary. Next, dry it with a paper towel and chop it not very finely. Peel the onions and garlic. Crush the garlic and cut the onion into thin half rings.
Сначала промойте печень под проточной водой, по необходимости удалите белую пленку. Далее обсушите ее бумажной салфеткой и нарежьте не сильно мелко. Лук и чеснок отчистите от кожуры. Чеснок раздавите, а лук нарежьте тонкими полукольцами.
Place the liver in a separate container, add sugar and pour in soy sauce. Mix everything thoroughly and leave the liver to marinate under cling film for 20 minutes.
Печень переложите в отдельную емкость, добавьте сахар и залейте соевым соусом. Все тщательно перемешайте и оставьте мариноваться печенку под пищевой пленкой на 20 минут.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Next add the liver. Fry it over high heat for 10 minutes.
Разогрейте сковородку и влейте растительное масло. Далее добавьте печенку. Обжарьте ее на сильном огне в течение 10 минут.
Then add the chopped onion, mix thoroughly and simmer for 20 minutes over medium heat. Add the garlic and fry the liver for another 5 minutes and turn off the heat. Let the liver stand for 5 minutes and serve.
Затем добавьте нарезанный лук, тщательно перемешайте и тушите 20 минут на среднем огне. Добавьте чеснок и жарьте печень еще 5 минут и выключите огонь. Дайте печенке постоять 5 минут и подавайте на стол.
Serve the liver as soon as it is cooked to prevent the dish from getting cold. Prepare in advance what you will serve the meat with. Prepare a fresh salad from various vegetables or any porridge of your choice. Sprinkle everything with finely chopped herbs and serve a couple of slices of fresh bread.
Подайте печенку сразу, как только она приготовится, чтобы блюдо не остыло. Заранее подготовьте то, к чему вы будете подавать мясо. Приготовьте свежий салат из различных овощей или любую кашу на ваш вкус. Посыпьте все мелко нарезанной зеленью и подайте на стол пару ломтиков свежего хлеба.