Let the eggs boil hard for 15 minutes. While the eggs are boiling, drain the oil from the cod and place it in a clean deep plate. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the eggs.
Яйца поставьте вариться вкрутую на 15 минут. Пока варятся яйца, слейте с трески масло, переложите ее в чистую глубокую тарелку. Натрите сыр на крупной терке. Нарежьте мелко яйца.
Cool the eggs completely, add mayonnaise, grated cheese and cod to the chopped eggs. Mix all ingredients well. Then beat thoroughly with a blender.
Охладите полностью яйца, добавьте к нарезанным яйцам майонез, натертый сыр и треску. Перемешайте хорошо все ингредиенты. Затем тщательно взбейте блендером.
Place the finished filling into tartlets. Thinly slice the cucumbers and also add them to the edges of the tartlet, making a flower shape out of them. Don't add too much filling so that the whole dish looks neat.
Готовую начинку выложите в тарталетки. Нарежьте тонко ломтиками огурцы и также добавьте по краям тарталетки, сделав форму цветочка из них. Не добавляйте слишком много начинки, чтоб в целом блюдо смотрелось аккуратно.
Ready-made tartlets can be decorated with chopped onions or add herbs. You can also sprinkle with sesame seeds. You can also add pieces of olives for a brighter presentation of the tartlets.
Готовые тарталетки можно украсить нарезанным луком или добавить зелени. Также можно посыпать кунжутом. Также можно добавить кусочки маслин для более яркой подачи тарталеток.