Wash and peel the vegetables. Finely chop the onion, and cut the potatoes and liver into large pieces. Grate the carrots.
Помойте и очистите овощи. Лук мелко нарежьте, а картофель и печень нарежьте крупными кусочками. Морковь натрите на терке.
Pour oil into a multicooker, add onions and carrots and fry until the onions turn golden brown. Then add the liver and set the “Frying” mode for 5 minutes.
В мультиварку налейте масло, добавьте лук с морковью и обжарьте до момента появления золотистой корочки на луке. Затем кладите печень и поставьте режим "Жарка" на 5 минут.
Next, add potatoes, water, sour cream, salt and ground black pepper and turn on the “Stew” mode for 60 minutes. It is necessary to stir once every 15 minutes to check the level of readiness of each ingredient.
Далее добавьте картофель, воду, сметану, соль и перец черный молотый и включите режим "Тушение" на 60 минут. Необходимо перемешивать раз в 15 минут, чтоб проверять уровень готовности каждого ингредиента.
Potatoes with liver can be served in a separate plate, garnished with pre-chopped herbs. You can also make a salad and serve it additionally with the main course.
Картофель с печенкой можно подать в отдельной тарелке, украсив предварительно нарезанной зеленью. Также можно сделать салат и дополнительно подать к основному блюду.