Divide the cauliflower into florets. Pour a liter of water into a saucepan and put on fire, bring to a boil and cook the cabbage for 7 minutes over moderate heat. Place the finished cabbage in a colander to drain the water and let the cabbage cool. Heat vegetable oil in a frying pan and add cabbage.
Цветную капусту разделите на соцветия. В кастрюлю налейте литр воды и поставьте на огонь, доведите до кипения и варите капусту 7 минут на умеренном огне. Готовую капусту откиньте на дуршлаг, чтоб стекла вода и капуста остыла. На сковороде разогрейте растительное масло и выложите капусту.
Break the eggs into a separate bowl and add salt and pepper to them and mix thoroughly. Remove the eggs in advance so that they are at room temperature.
В отдельную миску разбейте яйца и добавьте к ним соль, перец и тщательно перемешайте. Яйца достаньте заранее, чтоб они были комнатной температуры.
Place the cauliflower in a frying pan and pour over the egg mixture. Cover the pan with a lid and fry the scrambled eggs over low heat for 7 minutes without lifting the lid.
Цветную капусту выложите на сковороду и залейте яичной смесью. Накройте сковороду крышкой и жарьте яичницу на маленьком огне в течение 7 минут, не поднимая крышку.
Scrambled eggs can be sprinkled with finely chopped dill to add more flavor. You can also add different types of sauces or sour cream. For a beautiful presentation, you can serve a piece of fried egg and a couple of slices of black bread.
Яичницу можно посыпать мелконарезанным укропом, чтоб придать большей ароматности. Также можно добавить разного вида соусы или сметану. Для красивой подачи можно подать кусочек яичницы и пару кусочков черного хлеба.