Rinse the chicken fillet well under cold water. Grate the ham and cheese. Prepare a plate where you will place the finished cutlets.
Промойте хорошо под холодной водой куриное филе. Ветчину и сыр натрите на терке. Подготовьте тарелку, куда будете выкладывать готовые котлеты.
Grind chicken breast in a blender. Prepare a bowl and add shredded fillet, cheese and ham. Add salt, spices to taste, eggs, mayonnaise and flour. Mix well.
Измельчите куриную грудку в блендере. Подготовьте миску и добавьте в нее измельченное филе, сыр и ветчину. Добавьте соль, специи по вкусу, яйца, майонез и муку. Хорошо перемешайте.
Form cutlets from the resulting mass. Roll them in breadcrumbs. Prepare a frying pan, add vegetable oil to it. Place the cutlets on a heated frying pan. Fry on both sides until done.
Из полученной массы сформируйте котлетки. Обваляйте их в панировочных сухарях. Подготовьте сковороду для жарки, добавьте в нее растительное масло. На разогретую сковороду положите котлеты. Обжарьте с двух сторон до готовности.
Before serving, decorate the cutlets with fresh herbs and chop the vegetables. Also, if desired, make a vegetable salad for the cutlets and prepare the sauce. Also prepare white rice or other favorite porridge for the dish.
Перед подачей украсьте котлеты свежей зеленью, нарежьте овощи. Также по желанию сделайте к котлетам овощной салат и приготовьте соус. Еще приготовьте к блюду белый рис или другую любимую кашу.