Rinse pork, chicken breast, tomatoes and cucumbers. Cut the pork and breast into pieces. Fry the meat. Roughly chop the tomatoes, cheese and cucumbers. Preheat oven to 200℃.
Промойте мясо свинины, куриную грудку, помидоры и огурцы. Порежьте на кусочки свинину и грудку. Мясо обжарьте. Произвольно нарежьте помидоры, сыр и огурцы. Разогрейте духовку до 200 ℃.
Mix ketchup and mayonnaise in a bowl. Brush the pita bread with this sauce. Place meat, cucumbers, tomatoes, Korean carrots on the pita bread, and cheese at the end.
Смешайте в миске кетчуп и майонез. Смажьте лаваш этим соусом. Выложите на лаваш мясо, огурцы, помидоры, морковь по-корейски, в конце сыр.
Roll the pita bread into a shawarma shape. Place in an oven preheated to 200 ℃ for 15 minutes. Then turn off the oven and leave for another 10 minutes.
Сверните лаваш в виде шаурмы. Отправьте в разогретую до 200 ℃ духовку на 15 минут. Затем выключите духовку и оставьте еще на 10 минут.
Before serving, sprinkle the dish with sesame seeds, add fresh herbs and vegetables. Prepare the shawarma sauce separately. Cut in half or serve whole.
Перед подачей посыпьте блюдо кунжутом, добавьте свежую зелень и овощи. Приготовьте отдельно соус для шаурмы. Разрежьте пополам или же подавайте целой.