Wash the chicken breast thoroughly, cut into small pieces and fry them. Preheat the oven to 180℃. Cut the bell pepper and tomato into pieces, grate the cheese on a coarse grater. Divide the cabbage into florets and add to salted boiling water for 2 minutes.
Промойте тщательно куриную грудку, нарежьте небольшими кусочками и обжарьте их. Поставьте разогревать духовку до 180℃. Нарежьте болгарский перец и помидор кусочками, сыр натрите на крупной терке. Капусту разделите на соцветия, добавьте в подсоленную кипящую воду на 2 минуты.
Mix eggs and sour cream, also add salt and pepper, half of the grated cheese. When preparing the egg-sour cream mixture, first remove the sour cream so that it warms up a little.
Смешайте яйца и сметану, добавьте также соль и перец, половину натертого сыра. При приготовлении яично-сметанной смеси предварительно достаньте сметану, чтоб она немного нагрелась.
Place the meat in a baking dish, pour in the prepared egg-sour cream mixture, then add broccoli, bell pepper and tomato, sprinkle with the remaining cheese. Bake in the oven for 35 minutes.
В форму для запекания выложите мясо, залейте приготовленной яично-сметанной смесью, далее выложите брокколи, болгарский перец и помидор, посыпьте оставшимся сыром. Запекайте в духовке 35 минут.
The dish can be served in portions. Add freshly chopped vegetables and lettuce leaves, on which you can place a piece of the finished casserole. The dish can also be topped with various sauces. If desired, you can sprinkle with herbs or sesame seeds.
Блюдо можно подать порционно. Добавьте свеже-нарезанных овощей и листья салата, на которые можно выложить кусочек готовой запеканки. Также блюдо можно полить различными соусами. При желании можно посыпать зеленью или кунжутом.