Rinse the breast under running water. Cut into small pieces. Take a meat mallet and beat it on both sides. Cook the pasta.
Грудку промойте под проточной водой. Нарежьте на не большие кусочки. Возьмите молоточек для мяса и отбейте с двух сторон. Сварите макароны.
Add salt and pepper to beaten eggs. Dip each cut piece of breast into the egg, then into the flour, again into the egg and then into the breadcrumbs. Place the meat in a heated frying pan.
К взбитым яйцам добавьте соль и перец. Каждый отбитый кусочек грудки обмакните в яйцо, затем в муку, опять в яйцо и после в панировочных сухарях. Отправьте мясо на разогретую сковороду.
Fry the chops over low heat, gradually adding vegetable oil as needed, for 7 minutes. The pieces of meat should not be dense so that they are fried well.
Отбивные жарьте на медленном огне с постепенным добавлением, по мере необходимости, растительного масла в течение 7 минут. Кусочки мяса должны быть не плотные, чтоб они хорошо прожарились.
You can add small cherry tomatoes to serve to make the dish unique. You can top the pasta with sour cream sauce or add grated cheese. You can use Korean carrots or salted cabbage as a side dish.
К подаче можно добавить маленькие помидоры черри, чтоб блюдо приобрело уникальность. Макароны можно полить сметанным соусом или добавить натертого сыра. В качестве гарнира можно использовать корейскую морковь или соленую капусту.