Rinse the meat, dry it and cut into cubes. Rinse the green beans well and dry them.
Промойте мясо, просушите его и нарежьте кубиками. Промойте хорошо стручковую фасоль и просушите ее.
To prepare the marinade, mix soy sauce, coconut oil, apricot oil and honey. Dip the fillet well in the marinade. Leave for 20 minutes. Prepare a frying pan.
Для того, чтобы приготовить маринад смешайте соевый соус, кокосовое масло, абрикосовое масло и мед. Хорошо обмокните филе в маринад. Оставьте на 20 минут. Подготовьте сковороду для жарки.
Add a little apricot oil to the pan. Fry the meat over high heat, stirring constantly for several minutes. Add beans and stir. When the meat releases its juices, cover with a lid and simmer for 15 minutes.
Добавьте в сковороду немного абрикосового масла. На сильном огне обжарьте мясо, постоянно помешивайте в течении нескольких минут. Добавьте фасоль и перемешайте. Когда мясо пустит сок, накройте крышкой и тушите 15 минут.
Before serving, decorate the dish with fresh herbs. If desired, make a seafood salad to go with the chicken breast and beans. You can also serve the dish with chopped vegetables.
Перед подачей украсьте блюдо свежей зеленью. По желанию сделайте салат из морепродуктов к куриной грудке с фасолью. Также можете подать блюдо с нарезанными овощами.