Cut the chicken fillet into small strips. Peel and cut the potatoes into strips, fry the fillets until golden brown. Add salt. Then fry the potatoes until done. Grate the cheese on a coarse grater.
Нарежьте куриное филе небольшими полосками. Почистите и нарежьте соломкой картофель, обжарьте филе до золотистой корочки. Добавьте соль. Затем обжарьте картошку до готовности. Натрите сыр на крупной терке.
To prepare the sauce, in a separate bowl, mix sour cream, ketchup and soy sauce, squeeze the garlic through a garlic press and mix everything. Add the garlic gradually so that the sauce does not become too peppery.
Для подготовки соуса в отдельной миске смешайте сметану, кетчуп и соевый соус, через чеснокодавку выдавите чеснок и все перемешайте. Чеснок добавляйте постепенно, чтоб соус не стал слишком перченым.
Unwrap the pita bread and add the filling in layers in the middle. Pour the sauce over the meat and potatoes. Place Korean carrots, cheese on top, pour sauce and wrap pita bread. Place in a frying pan and fry on both sides.
Разверните лаваш и в середину добавьте начинку слоями. Мясо и картофель полейте соусом. Сверху кладите корейскую морковку, сыр, полейте соусом и заверните лаваш. Выложите на сковородку и обжарьте с двух сторон.
You can serve the shawarma as follows: divide it into two parts with an oblique cut and place the pieces on lettuce leaves. You can also make a salad of fresh vegetables and serve it as a side dish for this dish.
Подать шаурму можно следующим образом: разделите на две части косым надрезом и положите кусочки на листья салата. Также можно сделать салат из свежих овощей и подать его как гарнир к этому блюду.