Rinse the chicken fillet well under cold water. Then cut it into thin slices and place in a separate bowl. Beat each piece with a meat mallet. Peel the onion and chop it finely.
Промойте хорошо под холодной водой куриное филе. Затем нарежьте его на тонкие пластины и сложите в отдельную миску. Отбейте каждый кусок молотком для мяса. Очистите лук и мелко нарежьте его.
Add chopped onion to the meat. Then beat the egg and add to the same bowl. Also add mayonnaise, salt and seasoning, stir everything thoroughly and refrigerate for 10 minutes.
Нарезанный лук добавьте к мясу. Затем взбейте яйцо и добавьте в эту же мисочку. Также добавьте майонез, соль и приправу, тщательно все размешайте и поставьте на 10 минут в холодильник.
Then place in a heated frying pan with sunflower oil and fry on both sides until cooked. It is better to fry over low heat, then the meat will not burn and dry out. Monitor the oil level in the pan so that the chops do not turn out too fatty or dry.
После выложите на разогретую сковороду с подсолнечным маслом и обжаривайте с двух сторон до готовности. Лучше жарьте на медленном огне, тогда мясо не будет подгорать и сохнуть. Контролируйте уровень масла в сковороде, чтоб отбивные не получились слишком жирными или сухими.
You can serve the chops with chopped fresh vegetables. If desired, you can add sprigs of parsley or dill. Slice the chops or serve whole.
Подать отбивные можно с нарезкой из свежих овощей. При желании можно добавить веточки петрушки или укропа. Отбивные нарежьте или подайте целиком.