To begin, wash the salmon fillet and cut into small pieces. Peel the garlic and cut it into thin slices. If necessary, boil the shrimp and remove the shell. Boil the pasta in salted water until al dente, drain and set aside.
Для начала филе лосося промойте и нарежьте на небольшие кусочки. Чеснок отчистите и нарежьте его тонкими пластинками. Креветки по необходимости отварите и отчистите от панциря. Пасту отварите в подсоленной воде до состояния “альденте”, слейте воду и отставьте в сторону.
Place garlic in a heated frying pan with olive oil, fry for a couple of minutes, add salmon and mix well. Fry everything over medium heat for about 5 minutes. Next, add the shrimp and fry for another five minutes.
На разогретую сковородку с оливковым маслом выложите чеснок, обжарьте пару минут, добавьте лосось и хорошо перемешайте. Обжарьте все на среднем огне около 5 минут. Далее добавьте креветки и обжарьте все еще пять минут.
Pour the cream into the pan, add salt and pepper and simmer for 10 minutes. After the time has passed, place the spaghetti in the frying pan and mix everything well. Simmer the dish for 5 minutes and serve with grated cheese and, if desired, sprinkle with finely chopped herbs.
Вылейте в сковородку сливки, высыпьте соль и перец и тушите 10 минут. По истечению времени выложите спагетти в сковородку и все хорошо перемешайте. Тушите блюдо 5 минут и подавайте с натертым сыром и по желанию присыпьте мелко измельченной зеленью.
Serve the noodles as soon as they are cooked. Place the pasta in deep portioned plates in the middle. Sprinkle lightly with cheese and, if desired, add a couple of tomato slices sprinkled with black pepper for flavor. Also take Italian herbs - basil, and decorate the dish with it.
Лапшу подайте сразу, как только она приготовится. Пасту выложите в порционных глубоких посередине тарелках. Посыпьте слегка сыром и по желанию добавьте пару долек помидор, посыпанных черным перцем для аромата. Также возьмите итальянскую зелень – базилик, и украсьте им блюдо.