Cut the onion, garlic, celery and pepper into small cubes.
Нарежьте лук, чеснок, сельдерей и перец мелкими кубиками.
Heat some vegetable oil in a frying pan and fry the chicken fillet in it until golden brown.
Разогрейте в сковороде часть растительного масла и обжарьте на нем куриное филе до золотистой корочки.
Heat some more oil in another frying pan and fry the onion, garlic, celery and pepper with the chili and salt over medium heat for 5 minutes.
Разогрейте еще часть масла на другой сковороде и на среднем огне обжаривайте лук, чеснок, сельдерей и перец с добавлением чили и соли в течение 5 минут.
Pour the remaining oil into a deep frying pan and fry the rice over medium heat for 5 minutes. Then add sausages and chicken fillet to the rice, add broth and simmer for 20 minutes.
Влейте оставшееся масло в глубокую сковороду и 5 минут обжаривайте рис на среднем огне. Затем добавьте к рису колбаски, куриное филе, залейте бульоном и тушите в течение 20 минут.
Add vegetables to rice and cook for another 5 minutes, then add tomato paste, mix well and serve.
Переложите к рису овощи и готовьте еще 5 минут, после добавьте томатную пасту, хорошо перемешайте и подавайте.