First marinate the salmon. To do this, in a separate bowl, mix the salmon with salt, fish spices and soy sauce. Place everything in the refrigerator for 15-25 minutes. Meanwhile, squeeze the juice from one lemon and set aside. Preheat the oven to 200°C.
Сначала замаринуйте семгу. Для этого в отдельной посуде семгу смешайте с солью, специями для рыбы и соевым соусом. Отправьте все в холодильник на 15-25 минут. В это время выжмите из одного лимона сок и отложите в сторону. Заранее разогрейте духовку до 200 °C.
Remove the marinated fish from the refrigerator. Place salmon steaks on a parchment-lined baking sheet. Sprinkle them lightly with lemon juice and sprinkle with coarse salt if desired. It will add an unusual taste and will be in perfect harmony with baked fish.
Маринованную рыбу достаньте из холодильника. На застеленную пергаментом противень выложите стейки семги. Полейте их слегка лимонным соком, по желанию присыпьте крупной солью. Она придаст необычный вкус и будет идеально гармонировать с запеченной рыбой.
Wrap the fish tightly with parchment and place in the preheated oven to bake until done, about 20-25 minutes. Then let the dish cool for 10 minutes. Serve the stacks hot with a side dish or as a separate dish.
Плотно заверните рыбу пергаментом и поставьте в разогретую духовку выпекаться до готовности примерно на 20-25 минут. После чего дайте остыть блюду 10 минут. Подавайте стеки горячими с гарниром или как отдельное блюдо.
For a spectacular presentation, place the finished fish on a parchment-lined plate and immediately place it on the table to keep it warm. Cut the lemon into small wedges and place them on the edge of the plate. Sprinkle with fragrant herbs if desired. Also serve a couple of slices of bread and any side dish for fish to your taste.
Для эффектной подачи выложите готовую рыбу на тарелку, покрытую пергаментом, и сразу кладите на стол, чтобы она не остыла. Нарежьте на небольшие дольки лимон и выложите их на краю тарелки. Посыпьте по желанию душистой зеленью. На стол подайте также пару ломтиков хлеба и любой гарнир к рыбе на ваш вкус.