Boil the eggs hard-boiled in advance or until the yolks are ready and peel off the shells. Open the can of canned food and place it in a separate bowl. Finely chop the parsley. Also peel the onion and cut into small pieces.
Заранее отварите яйца вкрутую или до готовности желтков и отчистите от скорлупы. Банку консервы откройте и выложите в отдельную пиалу. Петрушку мелко нарежьте. Также лук почистите и нарежьте мелкими кусочками.
Peel the boiled eggs and cut in half. Add the yolks to the fish, and place the whites on a plate. Mash the yolks with the fish with a fork. Add onion and stir everything well.
Отчистите вареные яйца и разрежьте пополам. Желтки добавьте к рыбе, а белки выложите на тарелку. Желтки с рыбой разотрите вилкой. Добавьте лук и все хорошо размешайте.
Add sour cream, salt and pepper to taste and mash everything well again. Stuff the egg whites with the filling, garnish with parsley and serve.
Добавьте сметану, соль и перец по вкусу и еще раз все хорошо разотрите. Нафаршируйте яичные белки начинкой, украсьте петрушкой и подавайте на стол.
Take a nice glass plate and place the eggs next to each other. Sprinkle with finely chopped herbs. To decorate, take a couple of teaspoons of red caviar and place on the edge of the plate. Serve the appetizer with a salad or main course. Also put a small saucer with rye bread.
Возьмите красивую стеклянную тарелку и выложите друг возле друга яйца. Посыпьте мелко нарезанной зеленью. Для украшения возьмите пару чайный ложек красной икры и положите на край тарелки. Подайте закуску на стол к салату или основному блюду. Также положите небольшое блюдце со ржаным хлебом.