Wash the steaks thoroughly under running cold water. Cut the steaks 2 centimeters thick. Salt them on both sides and leave for 10 minutes. Preheat the oven to 200 ℃.
Помойте тщательно стейки под проточной холодной водой. Нарежьте стейки толщиной 2 сантиметра. Посолите их с двух сторон и оставьте на 10 минут. Поставьте разогревать духовую печь на 200 ℃.
Place the salted steaks on a baking sheet on parchment so that the pieces do not touch each other. Sprinkle them with a mixture of sugar, pepper and ginger. Drizzle the steaks well with olive oil.
Посоленные стейки выложите на противень на пергамент так, чтоб кусочки не соприкасались друг с другом. Посыпьте их смесью сахара, перца и имбиря. Полейте хорошо стейки оливковым маслом.
Leave the fish to marinate for 15 minutes. Place the marinated fish in a preheated oven and bake for 35 minutes. If desired, drizzle lemon juice over the fish 5 minutes before the end of baking.
Оставьте мариноваться рыбу на 15 минут. Замаринованную рыбу поместите в разогретую духовую печь и запекайте 35 минут. При желании за 5 минут до окончания запекания полейте рыбу лимонным соком.
When serving, the steak can be placed on fresh herbs and garnished with lemon. You can also add olives or black olives to the fish. Be sure to serve the fish with a slice of fresh bread.
При подаче стейк можно выложить на свежую зелень и украсить его лимоном. Также к рыбе можно добавить маслины или оливки. К рыбе обязательно нужно подать ломтик свежего хлеба.