Break the eggs into a separate container so that the shells do not fall in. Also cut the loaf into equal slices approximately 1.5 centimeters thick.
Разбейте яйца в отдельную емкость, так чтобы скорлупа не попала. Также батон разрежьте на равные ломтики толщиной примерно 1,5 сантиметров.
Beat the eggs with a fork or whisk. Pour milk into them, add salt and spices to taste. Mix everything thoroughly for 1-2 minutes. Dip each slice of bread into the milk-egg mixture.
Взболтайте яйца вилкой или венчиком. Влейте к ним молоко, высыпьте соль и специи по вкусу. Все тщательно перемешайте в течении 1-2 минут. Каждый ломтик хлеба обмокните в молочно-яичную смесь.
At this time, heat the frying pan and pour in sunflower oil. Fry the bread pieces on both sides for 1-2 minutes over medium heat. Serve immediately with sour cream and finely chopped parsley.
В это время разогрейте сковородку и влейте подсолнечное масло. Обжарьте кусочки хлеба с обеих сторон по 1-2 минуты на среднем огне. Сразу подавайте на стол со сметаной и мелко нарезанной петрушкой.
Serve the egg bread onto plates. Garnish them with lettuce leaves and, if desired, sprinkle with finely chopped herbs and spread with cream cheese. For a more balanced breakfast, prepare a fresh salad of any vegetables, seasoned and drizzled with olive oil.
Подайте яичный хлеб на тарелки. Украсьте их листьями салата и по желанию посыпьте мелко нарезанной зеленью и смажьте сливочным сыром. Чтобы завтрак был более сбалансированный, приготовьте свежий салат из любых овощей, приправленный и политый оливковым маслом.