Remove the dough from the refrigerator in advance and give it time to warm up a little. Peel the nuts and rinse them. Then chop them and pour them into a separate plate. Grate the cheese on a fine grater and also place it on a plate. Set the oven to heat up.
Тесто достаньте из холодильника заранее и дайте ему время немного нагреться. Очистите орехи и промойте их. Затем измельчите их и высыпьте в отдельную тарелку. Натрите сыр на мелкой терке и также поместите его в тарелку. Поставьте разогреваться духовую печь.
Roll out the dough well. Mix nuts and cheese and apply equal amounts over the entire area of the rolled out dough.
Раскатайте хорошо тесто. Смешайте орехи и сыр и нанесите в одинаковом количестве на всю площадь раскатанного теста.
Roll the dough with filling into a roll and cut into thin circles. Grease the pan with oil and bake in the oven for 35 minutes.
Сверните тесто с начинкой в рулет и нарежьте не тонкими кружочками. Смажьте форму маслом и запекайте в духовке 35 минут.
Sprinkle the finished buns with powdered sugar. If desired, add berry jam or honey. You can serve them with a cup of aromatic coffee or tea.
Готовые булочки посыпьте сахарной пудрой. При желании добавьте варенье из ягод или мед. Подать их можно с чашкой ароматного кофе или чая.