Wash and peel all vegetables, dry them on a paper towel. Remove the scales from the fish, then cut its belly, remove the insides and rinse under running water. Pat pink salmon dry with paper towels.
Помойте и почистите все овощи, обсушите их на бумажном полотенце. Очистите от чешуи рыбу, затем разрежьте ей брюшко, вытащите внутренности и промойте под проточной водой. Промокните горбушу бумажными полотенцами.
Rub the fish inside and out with salt, place it in a baking dish with the cut side up and pour a tablespoon of oil inside, since pink salmon itself is a bit dry.
Натрите рыбу изнутри и снаружи солью, уложите в форму для запекания разрезом вверх и влейте внутрь по столовой ложке масла, так как горбушу сама по себе суховата.
Cut the lemon in half, and then cut each half into thin slices in a semicircle, and cut the tomatoes and onions in the same way. Place the onion on the fish first, then the lemon, and the last layer of tomatoes. Place chopped bell peppers nearby. Pour the remaining lemon juice and vegetable oil on top and place in the oven preheated to 180°C for 40 minutes.
Разрежьте лимон пополам, а затем каждую половину полукругом на тонкие кусочки, таким же образом нарежьте томаты и лук. Выложите в рыбу сначала лук, затем лимон, последним слоем помидоры. Рядом уложите нарезанный сладкий перец. Сверху полейте остатками лимонного сока и растительного масла и уберите в духовку разогретую до 180°C на 40 минут.
Sell ready-made pink salmon with vegetables, divided into portions and garnished with lemon slices and lettuce leaves.
Продавайте готовую горбушу с овощами разделив на порции и украсив дольками лимона и листьями салата.