Peel the onion and rinse it with cold running water. Wash vegetables with cold running water.
Почистите лук и помойте его холодной проточной водой. Овощи помойте холодной проточной водой.
Cut the prepared onions into two parts. Place the prepared peppers, eggplant and tomatoes whole on foil, add the onion halves. Please note that all vegetables except onions do not need to be peeled.
Подготовленные луковицы разрежьте на две части. Подготовленные перец, баклажан и помидоры выложите на фольгу целиком, добавьте половинки лука. Обратите внимание, все овощи, кроме лука, не нужно чистить.
Bring the edges of the foil together at the sides. Do this carefully, turning the edges several times. Place on a baking sheet and place in an oven preheated to 180°C and bake at this temperature for forty-five minutes.
Соедините края фольги по бокам. Сделайте это тщательно, завернув края несколько раз. Выложите в противень и поместите в разогретую до 180°С духовку и запекайте при этой температуре в течение сорока пяти минут.
After the allotted cooking time has passed, carefully open the foil envelope and let the vegetables cool. Carefully trim the skin of the vegetables at the base, removing it from peppers, eggplants and tomatoes. Cut the baked and peeled vegetables into large cubes, add salt and sprinkle with olive oil.
По истечении отведенного для приготовления времени аккуратно раскройте конверт из фольги и дайте овощам остыть. Аккуратно подрежьте кожицу овощей у основания, освободите от нее перцы, баклажаны и помидоры. Порежьте запеченные и очищенные овощи крупными кубиками, посолите, сбрызните оливковым маслом.
Serve baked vegetables as a cold appetizer or on their own. When serving portionwise, place in a flat plate on a leaf of fresh lettuce and drizzle with olive oil.
Подавайте запеченные овощи в качестве холодной закуски или самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите в плоскую тарелку на лист свежего салата, полейте оливковым маслом.