Sift the flour, it will become homogeneous and more airy. Pancakes made from this flour will be more fluffy.
Муку просейте, она станет однородной и более воздушной. Блинчики из такой муки получатся более пышными.
Break the eggs into a deep bowl, add sugar and salt, mix thoroughly until the sugar is completely dissolved. Add flour in portions, stirring constantly.
В глубокую миску разбейте яйца, добавьте сахар и соль, тщательно перемешайте до полного растворения сахара. Порционно вводите муку, постоянно перемешивая.
Place the frying pan on the fire and heat it well. Pour in olive oil and wait until it is very hot. Place a tablespoon of the dough into hot oil and fry the pancakes alternately on both sides until golden brown.
Поместите сковороду на огонь и хорошо ее разогрейте. Налейте оливковое масло и дождитесь сильного разогрева. Столовой ложкой выкладывайте тесто в раскаленное масло и обжаривайте блинчики поочередно с двух сторон до золотистой корочки.
Serve coconut flour pancakes hot as a dessert. When serving in portions, place on a dessert plate, garnish with fresh berries, and sprinkle with powdered sugar.
Подавайте блинчики из кокосовой муки в горячем виде в качестве десерта. При порционной подаче выложите в десертную тарелку, украсьте свежими ягодами, посыпьте сахарной пудрой.