Wash the liver thoroughly with cold water, place in a colander and allow the water to drain.
Тщательно помойте печень холодной водой, выложите в дуршлаг и дайте возможность стечь воде.
Cut the prepared liver into medium-sized cubes. In a bowl, combine half a glass of water, soy sauce, vinegar, sugar, and one tablespoon of starch. Mix well. Chop the garlic with a sharp knife and add it to the sauce.
Подготовленную печень порежьте кубиками среднего размера. В миске соедините полстакана воды, соевый соус, уксус, сахар, одну столовую ложку крахмала. Хорошо перемешайте. Измельчите острым ножом чеснок и добавьте его в соус.
Roll the chopped liver in the remaining starch. Place the frying pan on the fire and heat it well. Pour in sunflower oil. Add the liver and fry for 4 minutes, stirring constantly.
Нарезанную печень обваляйте в оставшемся крахмале. Поместите сковороду на огонь и хорошо разогрейте. Налейте подсолнечное масло. Выложите печень и обжарьте в течение 4 минут, постоянно перемешивая.
Add the sauce to the pan and simmer for another 4 minutes, stirring constantly. The sauce caramelizes and thickens thanks to the starch and sugar.
Добавьте в сковороду соус и еще 4 минуты протушите, постоянно перемешивая. Соус карамелизуется и густеет благодаря крахмалу с сахаром.
Serve turkey liver in sweet and sour sauce hot as an independent dish. When serving in portions, place on a plate, garnish with slices of fresh tomatoes and bell peppers, and sprinkle with sesame seeds.
Подавайте индюшиную печень в кисло-сладком соусе в горячем виде в качестве самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите в тарелку, украсьте ломтиками свежих помидоров и болгарского перца, посыпьте кунжутом.