Wash the liver thoroughly with cold water, place in a colander and allow the water to drain. Wash the tomatoes, lemon and herbs. Place the arugula on a paper towel to dry.
Тщательно помойте печень холодной водой, выложите в дуршлаг и дайте возможность стечь воде. Помойте помидоры, лимон и зелень. Руколу выложите на бумажное полотенце, чтобы она просохла.
Cut the prepared chicken liver in half. Place the frying pan on the fire and heat it well. Pour olive oil and place the liver in a frying pan, fry until cooked. Stir constantly so that the liver browns evenly. Add soy sauce and sugar. Prepare salad dressing. To do this, mix olive oil, soy sauce and lemon juice. Mix well and leave for a few minutes for the dressing to infuse.
Подготовленную куриную печень порежьте пополам. Поместите сковороду на огонь и хорошо разогрейте. Налейте оливковое масло и выложите печень в сковороду, обжарьте до готовности. Постоянно перемешивайте, чтобы печень подрумянилась равномерно. Добавьте соевый соус и сахар. Приготовьте заправку для салата. Для этого смешайте оливковое масло, соевый соус и сок лимона. Хорошо перемешайте и оставьте на несколько минут, чтобы заправка настоялась.
Cut the prepared cherry tomatoes into quarters. Cut the sun-dried tomatoes into small cubes. Combine the prepared liver, vegetables, arugula, and olives. Top with dressing.
Подготовленные помидоры черри разрежьте на четвертинки. Вяленые томаты порежьте мелкими кубиками. Соедините готовую печень, овощи, руколу, оливки. Полейте заправкой.
Serve the liver with arugula chilled as an appetizer or on its own. When serving portions, place on a plate and drizzle with dressing.
Подавайте печень с руколой в охлажденном виде в качестве закуски или самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите в тарелку и полейте заправкой.