Cut the chicken breasts, peppers and tomatoes into cubes. Thinly chop the cabbage, cut the cucumber into strips. Finely chop the parsley, grate the garlic on a fine grater.
Куриные грудки, перец и помидоры нарежьте кубиками. Тонко нашинкуйте капусту, огурец нарежьте соломкой. Мелко порубите петрушку, натрите на мелкой терке чеснок.
For the sauce, mix sour cream with parsley, garlic, sugar, salt and pepper.
Для соуса смешайте сметану с петрушкой, чесноком, сахаром, солью и перцем.
Sprinkle the breasts with chicken spices, mix well and fry in a frying pan with heated oil until golden brown. Cut the finished breasts even smaller.
Грудки присыпьте специями для курицы, хорошо перемешайте и обжарьте на сковороде с разогретым маслом до золотистой корочки. Готовые грудки нарежьте еще мельче.
Lubricate the pita bread of the required length with the resulting sauce, place chicken and vegetables on it, wrap and fry in a dry frying pan in vegetable oil until crispy on each side.
Лаваш нужной длины смажьте получившимся соусом, выложите на него курицу, овощи, заверните и обжарьте на сухой сковороде на растительном масле до хрустящей корочки с каждой стороны.