Wash the liver thoroughly with cold water, place in a colander and allow the water to drain. Peel the onions and carrots and wash them with cold water.
Тщательно помойте печень холодной водой, выложите в дуршлаг и дайте возможность воде стечь. Почистите лук и морковь, помойте их холодной водой.
Cut the prepared onions and carrots into thin half rings. Place the frying pan on the fire and heat it well. Pour in sunflower oil. Place onions and carrots in hot oil. Stir-fry over medium heat for four minutes until golden brown.
Подготовленный лук и морковь порежьте тонкими полукольцами. Сковороду поместите на огонь и хорошо разогрейте. Налейте подсолнечное масло. В горячее масло выложите лук и морковь. Жарьте, помешивая, на среднем огне в течение четырех минут, до золотистого цвета.
Add prepared chicken liver to fried vegetables. Simmer, stirring occasionally, for 5 minutes. During this time, the liver should turn white. Add salt and pepper, stir.
Подготовленную куриную печень добавьте к обжаренным овощам. Тушите, периодически помешивая, в течение 5 минут. За это время печень должна побелеть. Посолите и поперчите, перемешайте.
Cut the bacon into medium-sized slices, no more than a centimeter thick. Add the bacon to the pan, cover and simmer for 20 minutes.
Бекон порежьте ломтиками среднего размера, толщиной не более сантиметра. Добавьте бекон в сковороду, накройте крышкой и тушите в течение 20 минут.
Serve hot chicken livers and bacon as a meal on their own. When serving in portions, place on a plate, garnish with fresh chopped herbs and slices of fresh vegetables.
Подавайте куриную печень с беконом в горячем виде в качестве самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите в тарелку, украсьте свежей рубленой зеленью и ломтиками свежих овощей.