Wash the liver thoroughly with cold water, place in a colander and allow the water to drain. Peel the onion and wash it.
Тщательно помойте печень холодной водой, выложите в дуршлаг и дайте возможность воде стечь. Почистите лук и помойте его.
Cut the onion into small cubes. Place the frying pan on the fire and heat it well. Pour in sunflower oil. Place onion in hot oil. Fry, stirring, over medium heat for four minutes until golden brown.
Лук порежьте мелкими кубиками. Сковороду поместите на огонь и хорошо разогрейте. Налейте подсолнечное масло. В горячее масло выложите лук. Жарьте, помешивая, на среднем огне в течение четырех минут до золотистого цвета.
Cut the prepared chicken liver into 3-4 parts. Add it to the fried onions. Simmer, stirring occasionally, for 5 minutes. Salt and pepper, add sour cream. Stir and simmer for another 3 minutes.
Подготовленную куриную печень разрежьте на 3-4 части. Добавьте ее к обжаренному луку. Тушите, периодически помешивая, в течение 5 минут. Посолите и поперчите, добавьте сметану. Перемешайте и тушите еще 3 минуты.
Serve hot chicken liver in sour cream sauce as a separate dish. When serving in portions, place on a plate with your favorite side dish and garnish with a sprig of fresh parsley.
Подавайте куриную печень в сметанном соусе в горячем виде в качестве самостоятельного блюда. При порционной подаче выложите в тарелку с любимым гарниром, украсьте веточкой свежей петрушки.