Wash the eggs thoroughly with warm running water and place them on a paper napkin. Peel the potatoes and wash with cold running water.
Тщательно помойте яйца теплой проточной водой, поместите их на бумажную салфетку. Картофель почистите, помойте холодной проточной водой.
Cut the prepared potatoes into medium-sized cubes, up to three centimeters. Place it in a bowl, add salt, pepper and mayonnaise. Mix well.
Подготовленный картофель порежьте кубиками среднего размера, до трех сантиметров. Выложите его в миску, добавьте соль, перец и майонез. Хорошо перемешайте.
Grease the mold with vegetable oil and place the potatoes in it. Cover the pan with foil and place in an oven preheated to 200°C. Bake at this temperature for 30 minutes.
Форму смажьте растительным маслом, выложите в нее картофель. Накройте фольгой форму и отправить в разогретую до 200°С духовку. Запекайте при этой температуре в течение 30 минут.
Beat the eggs with a whisk and add salt. When the potatoes are half-cooked, pour in the eggs and grated cheese. Cover again with foil and place in the oven until the potatoes are fully cooked.
Яйца взбейте венчиком и посолите. Когда картофель будет полу-готовый, влейте в него яйца и натертый на крупной терке сыр. Снова накройте фольгой и отправьте в духовку до полной готовности картофеля.
Serve scrambled eggs and potatoes as a hot breakfast. When serving portionwise, place in a flat plate on a leaf of fresh lettuce and garnish with tomato slices.
Подавайте яичницу с картофелем как горячий завтрак. При порционной подаче выложите в плоскую тарелку на лист свежего салата, украсьте ломтиками помидоров.