Wash the eggs thoroughly with warm running water and place them on a paper napkin. Wash the tomatoes and parsley under running water and place on a paper napkin.
Тщательно помойте яйца теплой проточной водой, поместите их на бумажную салфетку. Помидоры и петрушку помойте проточной водой, выложите на бумажную салфетку.
Beat the eggs well with a fork or whisk. Salt and pepper to taste. Cut the tomatoes into rings. If they are small, cut them in half. Cut the cheese into rectangular slices of medium thickness. Chop the greens with a knife.
Хорошо взбейте яйца вилкой или венчиком. Посолите и поперчите по вкусу. Порежьте помидоры колечками. Если они некрупные, порежьте пополам. Сыр порежьте прямоугольными ломтиками средней толщины. Зелень порубите ножом.
Pour the beaten eggs into the heated frying pan. Place tomatoes and herbs on top, cover with a lid and simmer over low heat for 10 minutes. Grate the cheese on a coarse grater. Place it on top and simmer for another 10 minutes, covered, until fully cooked.
На разогретую сковороду вылейте взбитые яйца. Сверху выложите помидоры и зелень, накройте крышкой и томите на самом маленьком огне в течение 10 минут. Сыр натрите на крупной терке. Выложите его сверху и еще 10 минут томите под крышкой до полной готовности.
Serve scrambled eggs as a hot breakfast. When serving portionwise, place in a flat plate on a leaf of fresh lettuce, garnish with slices of fresh vegetables.
Подавайте яичницу как горячий завтрак. При порционной подаче выложите в плоскую тарелку на лист свежего салата, украсьте ломтиками свежих овощей.