Wash the eggs thoroughly with warm running water and place them on a paper napkin.
Тщательно помойте яйца теплой проточной водой, поместите их на бумажную салфетку.
Place the frying pan over high heat and heat thoroughly. Cut the bacon into thin long slices. For perfect cutting, you can place the bacon in the freezer for two minutes. Frozen bacon is easier to cut into even, thin slices.
Поставьте сковороду на сильный огонь и хорошо разогрейте. Бекон порежьте тонкими длинными ломтиками. Чтобы нарезка получилась идеальной, можете поместить бекон на две минуты в морозильник. Подмороженный бекон легче разрезать на ровные тонкие ломтики.
Fry the bacon in a preheated frying pan for two minutes until lightly golden brown. Turn the slices over and fry the other side.
Обжарьте бекон на разогретой сковороде в течение двух минут, до легкой золотистой корочки. Переверните ломтики и обжарьте с другой стороны.
Carefully break the prepared eggs into a bowl. Salt and pepper to taste. Pour them into the pan. Cover and cook for three minutes over medium heat. This time is enough for the white and yolk to acquire the ideal consistency.
Подготовленные яйца аккуратно разбейте в миску. Посолите и поперчите по вкусу. Вылейте их в сковороду. Накройте крышкой и жарьте в течение трех минут на среднем огне. Этого времени достаточно, чтобы белок и желток приобрели идеальную консистенцию.
Serve scrambled eggs as a hot breakfast. When serving portioned, place on a flat plate and garnish with a sprig of parsley.
Подавайте яичницу как горячий завтрак. При порционной подаче выложите в плоскую тарелку, украсьте веточкой петрушки.