Remove the butter from the refrigerator in advance. Sift the flour, it will become airy and homogeneous.
Достаньте масло заранее из холодильника. Муку просейте, она станет воздушной и однородной.
Place the eggs in a bowl and beat them. Add sugar while continuing to beat. Once the crystals have dissolved, add the flour and mix well.
В миску поместите яйца и взбейте их. Добавьте сахар, продолжая взбивать. Как только кристаллы растворятся, добавьте муку и хорошо перемешайте.
Melt the butter and chocolate in a water bath. Mix well until completely homogeneous. Combine chocolate and egg mixture. Stir and add cognac.
Растопите на водяной бане сливочное масло с шоколадом. Хорошо перемешайте до полной однородности. Соедините шоколад и яичную смесь. Перемешайте и добавьте коньяк.
Grease muffin tins with butter and pour the prepared dough into them. Place in an oven preheated to 160°C and bake at this temperature for 15 minutes. Once the dough begins to rise, bake for another five minutes. This is important, since it is with this baking mode that there will be liquid filling in the middle. Serve immediately.
Смажьте сливочным маслом формочки для кексов, вылейте в них приготовленное тесто. Поместите в разогретую до 160 °С духовку и выпекайте при этой температуре в течение 15 минут. После того как тесто начнет подниматься, выпекайте еще пять минут. Это важно, так как именно при таком режиме выпекания в середине будет жидкая начинка. Подавайте сразу.
Serve your chocolate brownies hot as a dessert. When serving portioned, decorate with chocolate chips and confectionery sprinkles.
Подавайте ваши шоколадные пирожные горячими в качестве десерта. При порционной подаче украсьте шоколадной крошкой, кондитерской посыпкой.