Cut the cucumbers into strips, tomatoes into slices. Finely chop the greens.
Огурцы нарежьте соломкой, помидоры — кружочками. Мелко порубите зелень.
Salt and pepper the minced meat and mix. Dust a work surface with flour, place the minced meat on it and roll it out into a flat cake 2mm thick.
Фарш посолите, поперчите и перемешайте. Присыпьте мукой рабочую поверхность, выложите на нее фарш и раскатайте в лепешку толщиной 2 мм.
Beat 2 eggs, dip a minced cake in them, then place it in a heated frying pan and fry in vegetable oil on both sides until golden brown.
Взбейте 2 яйца, окуните в них лепешку из фарша, затем выложите ее на разогретую сковороду и обжарьте на растительном масле с двух сторон до золотистой корочки.
Place tomatoes and cucumbers on the brizol, sprinkle with cheese, brush with mayonnaise and garlic, then remove the pan from the heat, cover the dish with a lid and let stand for 5 minutes.
На бризоль выложите помидоры и огурцы, присыпьте сыром, смажьте майонезом с чесноком, затем снимите сковороду с огня, накройте блюдо крышкой и дайте постоять 5 минут.
Roll the brizol into a roll or fold it in half and serve.
Скрутите бризоль рулетом или сложите пополам и подавайте.