Wash and peel the carrots. Measure out all other ingredients.
Морковь помойте и очистите. Отмерьте все остальные ингредиенты.
Cut the carrots into thin slices and fry for 2-3 minutes in vegetable oil.
Морковь нарежьте тонкими ломтиками и обжарьте 2-3 минуты на растительном масле.
In a bowl, combine herring, melted cheese and fried carrots.
В миске соедините сельдь, плавленый сыр и обжаренную морковь.
Beat everything with a blender until smooth. Pepper the pate to taste.
Взбейте всё блендером до однородной массы. Поперчите паштет по вкусу.
Fry the baguette slices in a dry frying pan. Spread them with herring pate.
На сухой сковороде обжарьте ломтики багета. Намажьте их паштетом из сельди.
Garnish the sandwiches with green onions and cherry tomato slices. Bon appetit.
Украсьте бутерброды перышками зеленого лука и дольками томатов черри. Приятного аппетита.