Remove the butter from the refrigerator in advance. Open a can of condensed milk.
Достаньте масло заранее из холодильника. Откройте банку со сгущенным молоком.
Grind the cookies, choose a method convenient for you. This can be done with a rolling pin or a blender. Place soft butter and condensed milk in a bowl. Using a whisk or fork, stir until creamy.
Печенье измельчите, выберите удобный для вас способ. Это можно сделать скалкой или блендером. Поместите в миску мягкое сливочное масло и сгущенку. При помощи венчика или вилки размешайте их до кремообразного состояния.
Add cookie crumbs to buttercream. Mix the ingredients until completely homogeneous. The dough will be thick enough and flexible enough to be used for molding. Pour cocoa powder into a plate.
Добавьте к масляному крему крошку из печенья. Перемешайте ингредиенты до полной однородности. Тесто получится достаточно густым и пластичным, из него можно будет лепить. Насыпьте в тарелку какао-порошок.
Form the dough into an oval or cylindrical shape. In principle, potatoes can have any shape, it’s a matter of your taste. Roll it in cocoa on all sides and place it on a plate or parchment.
Слепите из теста пирожное овальной или цилиндрической формы. В принципе, форма у картошки может быть любой, это дело вашего вкуса. Обваляйте его в какао со всех сторон и выложите на тарелку или пергамент.
The finished cake must be cooled. Place it in the refrigerator. Preferably for one hour. The butter should cool well and set, resulting in a tastier cake with a good texture.
Готовое пирожное необходимо охладить. Поместите его в холодильник. Желательно - на один час. Масло должно хорошо охладиться и застыть, что сделает пирожные более вкусными, с хорошей текстурой.
Serve your Potato cakes chilled as a dessert. When serving in portions, decorate the cakes with powdered sugar and fresh berries.
Подавайте ваши пирожные «Картошка» в охлажденном виде в качестве десерта. При порционной подаче украсьте пирожные сахарной пудрой, свежими ягодами.