Wash the chicken fillet with cold water and dry with a paper towel. Wash the grapes with cold running water and place on a paper napkin. Boil the eggs hard, cool in cold water and peel off the shell.
Куриное филе помойте холодной водой, обсушите бумажной салфеткой. Виноград помойте холодной проточной водой, поместите на бумажную салфетку. Яйца отварите вкрутую, охладите в холодной воде и почистите от скорлупы.
Boil the prepared chicken fillet in salted water until tender, for 25 minutes. Remove from water and cool. Cut the cooled fillet into medium-sized cubes, no more than two centimeters. Place the first layer in a salad bowl or serving glasses. Make a mesh out of mayonnaise.
Подготовленное куриное филе отварите в подсоленной воде до готовности, в течение 25 минут. Извлеките из воды и остудите. Остывшее филе порежьте кубиками среднего размера, не больше двух сантиметров. Выложите первым слоем в салатник или порционные бокалы. Сделайте сеточку из майонеза.
Cut the prepared eggs into medium-sized cubes and place in a second layer. Fry walnuts in a dry frying pan, chop; place in a salad bowl as a third layer. Apply the mayonnaise mesh again. Sprinkle with grated cheese. Garnish the salad with grapes. Place the salad in the refrigerator for one hour to let it sit.
Подготовленные яйца порежьте кубиками среднего размера и выложите вторым слоем. Грецкие орехи обжарьте на сухой сковороде, измельчите; выложите в салатник третьим слоем. Снова нанесите майонезную сеточку. Посыпьте натертым на крупной терке сыром. Украсьте салат виноградом. Поместите салат на один час в холодильнике, он должен настояться.
Serve the chicken breast salad chilled as a cold appetizer. When serving portioned, place in bowls or glasses, garnish with a mesh of mayonnaise and grapes.
Подавайте салат из куриной грудки в охлажденном виде в качестве холодной закуски. При порционной подаче выложите в креманки или бокалы, украсьте сеточкой из майонеза и виноградом.