Rinse the chicken fillet under running water and dry it with paper towels, rinse the tomatoes and pat dry.
Промойте куриное филе под проточной водой и оботрите его бумажными полотенцами, ополосните помидоры и обсушите.
Make deep cuts into the fillets. Rub the chicken well with spices and salt.
На филе сделайте глубокие надрезы. Хорошо натрите курицу специями и солью.
Cut the cheese and tomatoes into thin slices and insert them into the slits, transfer to a baking dish greased with vegetable oil.
Нарежьте на тонкие ломтики сыр и помидоры и вставьте их в разрезы, переложите в смазанную растительным маслом форму для запекания.
Using a silicone brush, soak the stuffed meat with soy sauce and oil. Preheat the oven to 160°C and bake the chicken until cooked through, about an hour.
Силиконовой кисточкой пропитайте фаршированное мясо соевым соусом и маслом. Разогрейте духовку до 160°С и запекайте курицу до готовности, около часа.
Serve a piece of baked fillet on a small light plate to highlight the brightness of the dish, and garnish with sprigs of fresh herbs.
Подавайте кусочек запеченного филе на небольшой светлой тарелке, для того чтобы подчеркнуть яркость блюда, и украсьте веточками свежей зелени.