Wash the chicken fillet with cold water and dry with a paper towel. Peel and wash bell peppers and garlic. Wash the tomato.
Куриное филе помойте холодной водой, обсушите бумажной салфеткой. Болгарский перец и чеснок почистите и помойте. Помидор помойте.
Cut the prepared chicken fillet into small cubes and fry in a preheated frying pan with vegetable oil for 4 minutes over high heat.
Подготовленное куриное филе порежьте кубиками небольшого размера, обжарьте в разогретой сковороде с растительным маслом в течение 4 минут на сильном огне.
Cut the bell pepper into thin strips, and the tomato into small cubes. Place them in the pan with the chicken and fry over high heat for 5 minutes.
Болгарский перец порежьте тонкой соломкой, помидор – мелкими кубиками. Переложите их в сковороду с куриным мясом, обжарьте на сильном огне в течение 5 минут.
Cut the garlic into thin slices. Add spices and prepared garlic to the pan. Continue to simmer everything together for two minutes until the tomatoes release enough juice.
Чеснок порежьте тонкими пластинами. В сковороду добавьте специи и подготовленный чеснок. Продолжить тушить все вместе в течение двух минут, пока помидоры не пустят достаточное количество сока.
Place dry spaghetti in the pan and add bay leaf. Pour half a liter of boiling water into the pan. Bring to a boil. The spaghetti will soften a little and “drown” in the sauce. Use a spoon to spread the spaghetti over the entire surface of the pan. Cover it with a lid, reduce the heat and simmer until the spaghetti is ready, for 10 minutes.
В сковороду выложите сухие спагетти и добавьте лавровый лист. Влейте в сковороду пол-литра кипятка. Доведите до кипения. Спагетти немного размягчатся и "утонут" в соусе. Ложкой распределите спагетти по всей поверхности сковороды. Накройте ее крышкой, убавьте огонь и тушите до готовности спагетти, в течение 10 минут.
Serve the chicken breast with spaghetti hot as a main course. When serving portionwise, place on a plate and garnish with a sprig of fresh herbs.
Подавайте куриную грудку со спагетти в горячем виде, как второе блюдо. При порционной подаче выложите в тарелку, украсьте веточкой свежей зелени.