Wash the chicken fillet with cold water and dry with a paper towel.
Куриное филе помойте холодной водой, обсушите бумажной салфеткой.
Using a sharp knife, cut the prepared fillet into thin slices across the grain. The thickness of the slices should not be more than two centimeters.
Подготовленное филе острым ножом порежьте тонкими ломтиками поперек волокон. Толщина ломтиков не должна быть больше двух сантиметров.
Prepare mustard marinade. In a deep plate, mix soy sauce, mustard, mayonnaise and spices. Mix well. Pour this marinade over the prepared chicken fillet and place in the refrigerator for an hour and a half.
Приготовьте горчичный маринад. В глубокой тарелке смешайте соевый соус, горчицу, майонез и специи. Хорошо перемешайте. Залейте этим маринадом подготовленное куриное филе и поместите в холодильник на полтора часа.
Place the frying pan on the fire and heat it well. Pour sunflower oil, lay out slices of marinated meat. Fry on both sides for 5 minutes on each side until golden brown.
Поместите сковороду на огонь и хорошо разогрейте. Налейте подсолнечное масло, выложите ломтики замаринованного мяса. Обжарьте с двух сторон по 5 минут к каждой стороны, до золотистой корочки.
Serve the chicken breast in mustard sauce hot as a main course. When serving portionwise, place on a plate and garnish with a sprig of fresh herbs.
Подавайте куриную грудку в горчичном соусе в горячем виде, как второе блюдо. При порционной подаче выложите в тарелку, украсьте веточкой свежей зелени.