Rinse fresh herbs, cucumber and avocado under running water and dry with a paper towel. Place the salmon in the freezer for half an hour.
Промойте под проточной водой свежую зелень, огурец и авокадо и обсушите бумажным полотенцем. Поставьте семгу в морозильную камеру на полчаса.
Cut the avocado and place the pulp on a plate. Mash with a fork and add the juice of half a lemon to prevent it from darkening. Mix avocado mixture with cream cheese until smooth.
Разрежьте авокадо и выложите мякоть на тарелку. Разомните вилкой и добавьте сок половины лимона, для того чтобы оно не потемнело. Перемешайте массу из авокадо с творожным сыром до однородности.
Take a small spoon and fill each tartlet with the mixture. Remove the salmon from the freezer, it should become firmer, and cut it into thin slices.
Возьмите небольшую ложку и начините каждую тарталетку полученной смесью. Достаньте семгу из морозильной камеры, она должна стать более плотной, и нарежьте ее на тонкие ломтики.
Roll the pieces of fish fillet into a rose shape and place on a tartlet, decorate the edible flowers with cucumber leaves. Place lettuce and parsley leaves on a large flat plate and place the prepared tartlets on them.
Скрутите кусочки рыбного филе в форме розочки и выложите на тарталетку, украсьте съедобные цветы листиками из огурца. Выложите на большую плоскую тарелку листья салата и петрушки, а на них готовые тарталетки.
Serve a batch of several tarts on a small plate, garnished with fresh lettuce and parsley for brightness and flavor.
Подавайте порцию из нескольких тарталеток на небольшой тарелке, украсив свежими листьями салата и петрушки для яркости и аромата.