Cut the chicken fillet and lettuce into strips, tomatoes and peppers into slices. Finely grate the cheese and garlic.
Куриное филе и листья салата нарежьте полосками, помидоры и перец — дольками. Мелко натрите сыр и чеснок.
For the sauce, mix sour cream, garlic, ground pepper and soy sauce.
Для соуса смешайте сметану, чеснок, молотый перец и соевый соус.
Sprinkle chicken strips with turmeric, salt and mix well. Fry in a frying pan with heated vegetable oil until cooked.
Полоски куриного филе посыпьте куркумой, солью и хорошо перемешайте. Обжарьте на сковороде с разогретым растительным маслом до готовности.
Grease the pitas with sauce, place the fillet on them, sprinkle with cheese, add romaine and vegetables. Roll into rolls and lightly fry in a frying pan.
Питы смажьте соусом, выложите на них филе, присыпьте сыром, добавьте ромэн и овощи. Скрутите в рулеты и слегка обжарьте на сковороде.