Wash the onion, peel it and chop it finely. Thaw the puff pastry. Place parchment paper on a baking sheet. Preheat the oven to 180℃.
Промойте лук, очистите его и мелко нарежьте. Разморозьте слоеное тесто. Расстелите пергаментную бумагу на противень. Разогрейте духовку до 180 ℃ .
Fry the onion in sunflower oil until transparent. Add the minced chicken and mix well so that there are no large pieces. Fry, stirring, until all the liquid from the minced meat has evaporated.
Обжарьте лук на подсолнечном масле до прозрачности. Добавьте куриный фарш и хорошо перемешайте, чтобы не было крупных кусочков. Жарьте, помешивая, до тех пор, пока вся жидкость из фарша не выпарится.
Roll out the defrosted dough using a small amount of flour. Place the minced meat filling, fold in half and press down the edges with a fork. Place the pies on a baking sheet and brush with beaten egg. Bake for 30 minutes at 180℃.
Размороженное тесто раскатайте немного на небольшом количестве муки. Выложите начинку из фарша, сложите вдвое и края примните с помощью вилки. Разложите пирожки на противень, смажьте взбитым яйцом. Выпекайте 30 минут при температуре 180 ℃ .
Before serving, decorate the pies with fresh herbs and also sprinkle them with sesame seeds, which are also very beneficial for the human body. You can serve your favorite tea, compote or milk with the pies.
Перед подачей украсьте пирожки свежей зеленью, также посыпьте их кунжутом, которые так же очень полезны для человеческого организма. К пирожкам можете подать любимый чай, компот или молоко.